Sunday، 15 June 2025 | یکشنبه، 25 خرداد 1404
1 2

گیلانیان : نائب رئیس اتاق اصناف با بیان اینکه حداقل ظرفیت یک میلیون اشتغال بیشتر در واحدهای صنفی وجود دارد گفت: حمایت و توجه به بنگاه های کوچک اقتصادی می تواند در یک شوکه اولیه 25 درصد تولید ملی را افزایش دهد.

جلال الدین محمد شکریه با اشاره به مهم ترین اقدامات اتاق اصناف اظهار کرد: با عنایت رهبر معظم انقلاب، نام گذاری هرسال به شکل های مختلف به اقتصاد مقاومتی ارتباط دارد.

وی با بیان اینکه استقلال سیاسی و استقلال فرهنگی یک جامعه با اقتصاد کشور عجین شده است گفت: کشورهایی که توانستند روی پای خود بمانند به دلیل داشتن اقتصاد پویا است، دولت ها پس از پایان هر سال کاری باید کارنامه عملکرد خود را در راستای نام گذاری آن سال ارائه کنند.

نائب رئیس اتاق اصناف با تأکید بر اینکه الفبای اقتصادی ما توجه به اقتصاد مقاومتی است افزود: این اقتصاد در کشور ما در واحدهای صنفی، کشاورزی و صنعت وجود دارد.

شکریه با اشاره به پتانسیل های ایران که می توانند از بالالقوه به فعل تبدیل شوند تصریح کرد: واحدهای صنفی نشان دهنده فرهنگ و غنای اقتصادی و سیاسی و فرهنگی جامعه است.

وی با بیان اینکه واحدهای صنفی تنها برای ایجاد اشتغال اهمیت ندارند گفت: اقتصاد مقاومتی از اصول مهم و اجتناب ناپذیری است که با توجه به انسجام دولت های استکباری به آن نیازمندیم.

نائب رئیس اتاق اصناف با اشاره به مؤلفه های اقتصاد مقاومتی بیان کرد: نمی توان با تجارت الکترونیکی امروز، قانون تجارت سال های گذشته را اجرا کرد و نظام بانکی باید نظامی برخط برای افزایش تولید باشد.

شکریه با تأکید بر اینکه برق واحدهای تولیدی تا زمانی که تجاری باشد نمی تواند وارد چرخه تولید شود گفت: اگر می خواهیم از تولید ملی حمایت کنیم باید نظام مالی در خدمت دولت باشد.

وی با اشاره به اینکه افزایش رسته های شغلی هزینه تولید را کاهش می دهد افزود: اگر ما اشتغال ایجاد کنیم جلوی بزهکاری های اجتماعی و فرهنگی نیز گرفته خواهد شد.

نائب رئیس اتاق اصناف با تأکید بر اینکه باید چیزی را تولید کنیم که در شأن مردم باشد اظهار کرد: تولید داخلی برای اینکه مورد حمایت مردم و اطمینان آن ها باشد نیاز است با کیفیت و درخور باشد، در سوی دیگر مردم برای هویت نظام و کشور و هم چنین فرزندان خود نیز باید از تولیدات داخلی حمایت کنند.

شکریه با بیان اینکه باید یک هارمونی بین تمام بخش های خصوصی و دولت به وجود بیاید گفت: در بحث نظام بانکی دو سالی است که بحث وام به صنوف تولیدی مطرح است اما هنوز نحوه پرداخت و تسلیم وثایق مشخص نیست.

وی با بیان اینکه تنها 18 و نیم در صد از کارفرمایان بیمه خویش فرمایی هستند افزود: باید بستر لازم برای واحدهای صنفی فراهم شود، در دولت قبل برای شش ماه، خواسته واحدهای صنفی لحاظ شد اما پس از مدتی ملغی شد.

نائب رئیس اتاق اصناف با بیان اینکه نرم جهانی برای یک هزار و 500 تا دو هزار نفر یک واحد صنفی است گفت: در ایران برای هر 25 نفر یک واحد صنفی وجود دارد که فروشگاه های بزرگ و کسب و کار مجازی این آمار را کاهش می دهد.

شکریه با اشاره به نقش بنگاه های کوچک در اقتصاد کشور تصریح کرد: بنگاه های اقتصادی بزرگ در دنیا نقش مهمی در تولید ملی ندارند، کشورهای بلوک شرق نظیر تایوان و سنگاپور 65 درصد از صادراتشان از بنگاه های کوچک تأمین می شود، حمایت و توجه به بنگاه های کوچک می تواند در یک شوک اولیه 25 درصد تولید ملی را افزایش دهد و حداقل ظرفیت یک میلیون اشتغال بیشتر در واحدهای صنفی وجود دارد.

وی با بیان اینکه بخش عظیمی از سرمایه نظام بانکی کشور از پس اندازهای کوچک اصناف است گفت: این نشان دهنده نقش عظیم بنگاه های کوچک و واحدهای صنفی در اقتصاد و افزایش گردش مالی در بانک های کشور است، اما از این گوهر صیقل خورده استفاده لازم نمی شود.

نائب رئیس اتاق اصناف با اذعان به اینکه باید تفکرات و نحوه مدیریت ما با توجه به شرایط جدید به روز شود بیان کرد: تغییر تجارت از شکل فعلی به تجارت الکترونیک و برخط موجب می شود تا با درک و تشخیص شرایط جدید در نحوه مدیریت خود تغییر ایجاد کنیم و این تنها وظیفه دولت نیست و واحدهای صنفی خود نیز باید به این امر ورود کنند.

شکریه با اشاره به وجود 400 اتاق اصناف در کشور گفت: ما به دنبال این هستیم تا عمده فروش های داخل بازار که درخطر آتش سوزی و ریزش هستند در شهرک های صنعتی مستقر شوند، تنها اتاق اصنافی که پیش از جریان پلاسکو با آتش نشانی قرارداد امضا کرد اتاق اصناف گیلان بود.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان