اختصاصی گیلانیان : از مجموع وظایف مخابرات سه مورد آن حساس و از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا چنان با زندگی روزمره عجین شده که فقدان هر یک از آن موجب نارسایی و حتی اختلال در زندگی اجتماعی و اقتصادی مردم می شود.
وظیفه اول ایجاد ، توسعه و تعمیر و نگهداری تلفن ثابت – توسعه و حفظ و حراست از پهنای باند جهت خدمات دهی مقبول اینترنت اعم از خانگی و غیره – حفظ و نگهداری و خدمات دهی سالم و مورد قبول تلفن همراه .
به نظر می رسد مخابرات گیلان در انجام این سه مهم از توانایی لازم برخوردار نباشد زیرا از قدیم الایام در هر سه بخش با مشکل مواجه بوده و هست تا جایی که تلاش کارشناسان این شرکت در رفع این مشکل راه به جایی نبرده است!
وظیفه اول تلفن ثابت :
این وظیفه که باعث پایداری وظیفه دوم می باشد متاسفانه از وضعیت مقبولی در شهر رشت برخوردار نیست و شاید نارسایی آن به خاطر کهنگی و فرسودگی خطوط قدیمی دفن شده در زیر زمین و چاههای آب زیر بستر باشد که باعث استیصال کارشناسان مربوطه شده است .
خطوط تلفن ثابت قدیمی دارای نویز شدید است و توانایی ارائه خدمات اینترنتی لازم را ندارد و چون مشترک از این عیب بزرگ اساسی اطلاعی ندارد دچار زیان های اقتصادی می شود.
این حرف یک ادعای صرف نیست بلکه اظهار نظر کارشناس خود مخابرات است که پس از کنترل خطوط تلفن ثابت نویسنده اعلام کرد این خطوط یکی 8 مگابایت و دیگری 4 مگابایت بیشتر کشش اینترنت را ندارد !؟
به نظر می رسد رییس مرکز 7 رشت حتی صدای پای نویسنده را هم می شناسد چون از بس به ایشان مراجعه و از نویز خط تلفن ناقص الخلقه شکایت شد!؟
بنده خدا که با سعه صدر همیشه با گشاده رویی پذیرای نویسنده است و در هر بار مراجعه بلافاصله به سیمبان و کارشناس و که و که دستور اقدام جهت جراحی این غده سرطانی صادر کرده است ولی توفیری در وضع موجود حاصل نشد و آخرین بار که به ایشان مراجعه شد فقط به این جمله اکتفا شد : "از کثرت مراجعه شرمنده ام، خدا حافظ" !!
البته این مراجعات فقط اختصاص به این مسئول ندارد بلکه قبل از اضافه شدن یک 7 به اول تلفن ها ، تا اضافه شدن 3 به اول تلفن ها و کابل برگردان و مشترک سرگردان همچنان ادامه دارد و این سریال همچنان ادامه خواهد داشت !؟ .
وظیفه دوم اینترنت :
از زمانی که بدون تمهید مقدمات لازم و عدم تدارک زیرساخت های مورد نیاز امکان اتصال به دهکده جهانی با نام دولت الکترونیک در کشور راه افتاد جاذبه این تحفه فرنگ کار و زندگی بسیاری را به خود وابسته کرد .
به نظر می رسد متولان امر تصور نمی کردند استقبال عمومی به این پدیده ممکن است عنان و اختیار مسئولان را از کف شان خارج و آنان را در موضع ضعف وو ناتوانی قرار دهد تا جایی که از شدت استیصال قادر به پاسخگویی نباشند و تعادل شغلی و آرامش جمعیت وابسته به بازی گرفته شود .
قطع و وصل های مکرر اینترنت امان مردم را برید و تنها جوابی که از اپراتور 2020 شنیده می شود : اختلال سراسری است ، تمام !!
ظاهرا این عبارت برای فرار از فشارهای وارده به اپراتورهاست زیرا اگر یک بار (مودم) خاموش و روشن شود مشکل قطعی رفع می شود ولی آقایان منشآ قطعی را نمی شناسند و ناگزیرند با آن عبارت مشهور خود ملزم به پاسخگویی نباشند !!
وظیفه سوم : تلفن همراه :
روزی تلفن همراه با نام (موبایل) وارد زندگی مردم شد و هیچ اینترنتی را پوشش نمی داد همه دارندگان این تحفه نطنز در تمام سطح شهر رشت آنتن می داد الا در برخی جاده ها که آنهم بعدها بهبود پیدا کرد.
از زمانی که آقایان به دنبال تکنولوژی پیشرفته رفتند تا اینترنت جیهای مختلف ارائه نمایند متاسفانه آنتن دهی در برخی از محلات (جیم !) شد که بعنوان مثال برخی بلوار دیلمان را منطقه محروم صعب العبور معرفی می کنند و اهالی این بلوار دسترسی کامل به اطلاعات یکدیگر دارند ، زیرا اهالی برای برقراری ارتباط مجبورند در فضای ازاد و محوطه خانه هایشان قرار بگیرند تا همسایگان از مکالماتشان بهره مند شوند.
علی الظاهر حضرات قصد دارند به این طریق دسترسی آزاد اطلاعات را به این طریق عملی نمایند !؟
الحمد الله چون احساس مسئولیت و الزام به پاسخگویی در حد اعلاست کسی خود را موظف به پاسخگویی و یا مکلف به جبران غرامت مشترکان نمی داند ؟؟!!