گیلانیان : عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره مشکلات نبود سامانه جامع الکترونیک گفت: در حوزه سلامت برای جلوگیری از بروز تخلف باید سامانه جامع الکترونیک به طورجدی پیگیری شود.
محمدحسین قربانی در گفت وگو با خبرنگار فارس در آستانه اشرفیه با بیان اینکه لازمه اجرای درست طرح تحول سلامت شناسایی نقاط ضعف است اظهار کرد: طرح تحول سلامت در کشور اقدام تازه ای است که به دلیل این تازگی بودن هم دارای نقاط ضعف و هم قوت است لذا برای بهتر اجراشدن آن باید ایرادات برطرف شود .
وی با تأکید بر لزوم اجرای دقیق طرح تحول سلامت گفت: طرح تحول سلامت دارای نقاط مثبتی است که اگر در مسیر اجرا به آن نکات مثبت توجه شود قطعاً این طرح موفقیت آمیز خواهد بود.
نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس شورای اسلامی با اذعان به اینکه سرانه واقعی باید در حوزه سلامت انجام شود تصریح کرد: مهم ترین مشکل طرح تحول سلامت عدم شناسایی افراد فاقد هرگونه بیمه است و تا زمانی این افراد شناسایی و سرانه واقعی انجام نشود در حوزه بیمه سلامت موفقیتی حاصل نمی شود.
قربانی یکی از دلایل وجود تخلف در حوزه سلامت را عدم وجود سامانه جامع الکترونیک دانست و افزود: اگر می خواهیم تخلف در حوزه سلامت کاهش یابد رفع همپوشانی بیمه ای باید به طورجدی پیگیری و سامانه جامع الکترونیک پیگیری شود.
وی با بیان اینکه متأسفانه نبود سامانه جامع الکترونیکی سبب شد آمار درستی از افراد فاقد بیمه حاصل نشود گفت: در سال های 92 و 93 اعتبار برای پنج تا 6 میلیون از افراد فاقد بیمه به حوزه سلامت اختصاص پیدا کرد؛ اما متأسفانه 12 میلیون نفر تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی یکی از دلایل حذف هزینه های زائد و کاهش فشار مالی بر روی بیمه سلامت رفع همپوشانی دانست و بیان کرد: وجود آمارهای دقیق اطلاعاتی زیرساخت ها و برنامه ریزی ها را در حوزه سلامت ازجمله حذف همپوشانی ها، تعیین سرانه و نوع خدمت مدون می کند.
قربانی با اشاره به اینکه با طراحی سیستم جامع الکترونیک رفع همپوشانی با سرعت بیشتری انجام می شود گفت: مسؤولان سازمان بیمه سلامت متعهد شدند که تا پایان نیمه دوم سال 98 همپوشانی ها را حذف کنند لذا با انجام این کار و طراحی سامانه جامع الکترونیک روند رفع همپوشانی تسریع می یابد.