Monday، 16 September 2024 | دوشنبه، 26 شهریور 1403
1 2
گیلانیان : مسؤولان گیلان این استان را جزو پنج استان بحران اخیر کشور نام بردند و اذعان کردند که عدم آسیب شناسی و عدم به کارگیری علوم مهندسی موجب شده تا ابنیه های عمرانی گیلان تخریب شوند.
معاون عمرانی استاندار گیلان ظهر امروز در کارگاه آموزشی فرماندهی عملیات در مدیریت بحران گیلان در رشت با اشاره به وجود بحران ها در کشورهای درحال توسعه اظهار کرد: در حال حاضر بیش از یک چهارم جمعیت جهان در کشورهای درحال توسعه دستخوش بحران هستند.

پدیده های انسانی عامل بروز اکثر خسارت ها

علی اوسط اکبری مقدم با بیان اینکه بحران های طبیعی و غیرطبیعی مستقیماً در توسعه کشورها اثر گذارند افزود: اثرگذاری بلاها و بحران ها در کشور با پیشرفت زمان در حال افزایش است.

وی با اشاره به نقش بشر در ایجاد و مدیریت بحران ها افزود: بخش عمده خسارت ها در جهان به طوفان، سیل و آتش سوزی برمی گردد که عامل بروز هر سه آن ها پدیده انسان هستند.

معاون عمرانی استاندار با تأکید بر جدی گرفتن مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در دستگاه ها بیان کرد: باید نقش مدیریت بحران و اثرگذاری آن موردتوجه و بازبینی قرار بگیرد.

اکبری مقدم با اشاره به طغیان اخیر رودخانه های گیلان گفت: رودخانه ها با طغیان ها حق خود را از ما خواسته اند چون درگذشته مسیری برای پیشرفت آب بوده اند.

تأکید بر عدم برداشت غیرمجاز از بستر رودخانه های گیلان

وی با بیان اینکه نباید از بستر رودخانه ها برداشت غیرمجاز کرد و ابنیه در بستر ناامن رودخانه ها ساخت تصریح کرد: بااینکه همه بر علم مهندسی آگاه هستیم باز نیز ابنیه غیر ایمن می سازیم و مشاهده می شود که بحران به وجود می آید و سپس افسوس می خوریم.

معاون عمرانی استاندار گیلان با بیان اینکه در پی عدم آسیب شناسی ابنیه های عمرانی ما در حال تخریب هستند گفت: ساخت ابنیه عمرانی در حاشیه رودخانه ها به صورت غیر مهندسی درگذشته موجب شده تا امروزه شاهد تخریب آن ها باشیم.

اکبری مقدم با تأکید بر لزوم آسیب شناسی گفت: در شرایط کنونی اقتصادی هیچ ابنیه ای نمی توان احداث کرد بلکه باید با استفاده از ظرفیت های مردمی باید جلوی تخریب بیشتر را گرفت.

گیلان بر روی اطلس زلزله قرار دارد

مدیرکل مدیریت بحران استان گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه گیلان جز پنج استان حادثه خیز کشور است اظهار کرد: بحران هایی از قبیل سیل و زلزله مهم ترین بلایای طبیعی هستند که گیلان را تهدید می کنند.

رضا اسلامی با اشاره به اینکه گیلان بر روی اطلس زلزله قرار دارد افزود: باید اقدامات لازم را برای جلوگیری از خسارت های احتمالی موردتوجه قرار دهیم.

وی با اشاره به وجود خسارت های جانی و مالی پس از بروز بحران ها تصریح کرد: تلفات جانی از خسارت های جبران ناپذیر بحران ها هستند که باید با اقدامات پیشگیرانه مانع از بروز آن ها شد.

مدیرکل مدیریت بحران استان با اذعان به اینکه مهاجرت موجب ازدیاد جمعیت در شهرها شده خاطرنشان کرد: مهاجرت جوانان به شهرها از آسیب های است که باید کنترل جمعیت موردتوجه قرار گیرد تا از بحران ها جلوگیری شود.

حفظ جان و مال مردم وظیفه پدافند غیرعامل

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری گیلان نیز در این نشست به تبیین اشکال تهدیدات پرداخت و اظهار کرد: وظیفه ما در پدافند غیرعامل حفظ جان و مال مردم و همچنین حفاظت از زیرساخت های طبقه بندی است.

امیرمحمد پور با اشاره به وجود تهدیدات طبیعی و غیرطبیعی افزود: در تهدیدات طبیعی اراده انسان دخالت ندارد اما در تهدیدات غیرطبیعی انسان مؤثر است و روزانه این تهدیدات تغییر می کنند.

وی با اشاره به تهدیدات سخت و غیر سخت گفت: تهدیدات سخت در جنگ به صورت فیزیکال عملی می شود اما در تهدیدات فناوری پایه اثرات به شکل سایبر و زیستی علیه ما اقدام می شود.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان