Monday، 16 September 2024 | دوشنبه، 26 شهریور 1403
1 2

گیلانیان : نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس گفت: وعده دولت برای راه اندازی سایت نفتی در رودسر و ایجاد ۱۰۰ هزار شغل در گیلان هیچ وقت محقق نشد .

محمدحسین قربانی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با راه اندازی پلان تولید پروپیلن از گاز مایع علاوه بر ایجاد حدود هزار فرصت شغلی جدید در گیلان تحول بسیار بزرگی در اقتصاد این استان و حتی استان های همجوار آن ایجاد می شود.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس انتظاراتی که در گذشته به علت وعده های دولت دهم برای مردم گیلان ایجاد شده بود را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: راه اندازی سایت نفتی در رودسر و ادعای ایجاد 100 هزار شغل در گیلان از جمله وعده هایی بود که هیچ وقت محقق نشد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس منطقی نبودن و غیراقتصادی بودن استخراج نفت را از جمله ایرادات فاحش راه اندازی سایت نفتی در رودسر خواند و گفت: استخراخ نفت از عمق دو هزار متری زمین آن هم با این ارزانی قیمت نفت در شرایط فعلی به هیچ عنوان توجیه اقتصادی ندارد.

بیشتر بخوانید

قربانی تعیین تکلیف سایت نفتی رودسر را یکی از شروط مجمع نمایندگان برای رأی اعتماد به زنگنه در آن زمان اعلام کرد و بیان داشت: طبق توافق نامه ای که همان زمان بین دو طرف امضاء شد وزیر پیشنهادی تعهد داد که به جای سایت نفتی در اسرع وقت نسبت به راه اندازی صنایع پتروشیمی در گیلان اقدام کند.

وی طولانی شدن فرآیند جذب سرمایه گذار بخش خصوصی را یکی از علل تأخیر تحقق وعده وزیر نفت دانست و تصریح کرد: متأسفانه در این مدت نتوانستیم سرمایه گذار بومی و گیلانی را برای این کار جذب کنیم به همین علت وزارت نفت به دنبال سرمایه گذاران خارج از استان رفت.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مزایای راه اندازی پلان تولید پروپیلن از گاز مایع به عنوان یکی از زیرشاخه های صنایع پتروشیمی را برشمرد و اظهار داشت: پشتیبانی از 20 صنعت مجزا و ایجاد بیش از هزار فرصت شغلی از جمله مزایای راه اندازی صنایع پتروشیمی در گیلان است.

وی با اشاره به تشکیل کارگروهی ویژه برای تسهیل امور راه اندازی سایت تولید پروپیلن از گاز مایع در استان گیلان تصریح کرد: در این کارگروه که متشکل از سازمان برنامه و بودجه، وزارت نفت، استانداری گیلان و مجمع نمایندگان است زمینه های راه اندازی این سایت فراهم می شود.

قربانی از وضعیت اجرای ساخت سدهای لاستیکی گیلان نیز انتقاد کرد و ابراز داشت: حجم بسیار زیادی از آب باران به علت نبود سدهای لاستیکی به دریای خزر ریخته و به هدر می رود در حالی که با ایجاد سدهای لاستیکی و سازه های این چنینی می توان جلوی هدر رفت سرمایه ها را گرفت.

وی با تأکید بر اینکه در این مدت تنها سد لاستیکی دهنه سر مورد افتتاح و بهره برداری قرار گرفته است اظهار داشت: انتظار داریم مدیران شرکت آب منطقه ای برای این معضل چاره ای بیاندیشند و با اتخاذ یک راهبرد اساسی ضمن جلوگیری از هدر رفت منابع در روند ساخت سدهای لاستیکی تعجیل کنند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از اجرای 100 کیلومتر لایروبی انهار در آستانه اشرفیه خبر داد و عنوان کرد: در کنار اجرای طرح لایروبی انهار کشاورزی لاینینگ نبودن انهار در آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر باعث می شود سالانه بیش از 34 درصد منابع آبی شهرستان به هدر برود.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس از اجرای مدیریت آب بندان ها و ابتکار استاندار گیلان در این زمینه تقدیر کرد و گفت: در حال حاضر 20 آب بندان در شهرستان آستانه اشرفیه وجود دارد که ساماندهی و لایروبی آن ها توسط شرکت آب منطقه ای می تواند در مدیریت منابع آب مؤثر واقع شود.

قربانی در مورد اجرای طرح تجهیز و یکپارچه سازی اراضی شالیکاری شهرستان آستانه اشرفیه نیز بیان داشت: 23 هزار هکتار زمین شالیزاری در این شهرستان وجود دارد که تجهیز و یکپارچه سازی حدود 7 هزار هکتار آن تا به امروز انجام شده است و 17 هزار هکتار دیگر آن نیز قابلیت تجهیز دارد.

وی اجرای تجهیز و یکپارچه سازی اراضی شالیزاری را از تکالیف مهم جهاد کشاورزی گیلان خواند و افزود: مقرون به صرفه کردن تولید برنج، افزایش تولید ملی، کاهش واردات، ایجاد انگیزه و رغبت لازم در بین کشاورزان و جلوگیری از مهاجرت آنان از جمله مزایای اجرای این طرح مهم در گیلان است.

همرسانی کنید:
برچسب‎ها : تیتر اول 2

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان