Friday، 13 September 2024 | جمعه، 23 شهریور 1403
1 2

گیلانیان : معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت گیلان گفت: در ۹ ماهه امسال بیش از ۹ هزار پرونده تخلف واحدهای اقتصادی به تعزیرات حکومتی گیلان ارجاع شد.

محمد درویش کردار صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در 9 ماهه اخیر امسال 230 هزار واحد اقتصادی گیلان توسط بازرسان سازمات صمت مورد پایش قرار گرفت و بیش از 9 هزار پرونده تخلف تشکیل شده برای رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی گیلان ارسال شد.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت گیلان مهم ترین عناوین تخلف واحدهای خاطی را برشمرد و گفت: گران فروشی، عدم اعلام موجودی، خودداری از عرضه کالاها، احتکار و قاچاق کالا از مهم ترین مواردی است که پرونده های مربوطه در قالب آنان تشکیل شده اند.

درویش کردار ارزش ریالی پرونده های تخلف تشکیل شده را 128 میلیارد ریال عنوان کرد و ابراز داشت: بازرسی های مستمر و رسیدگی به تخلفات واحدهای صنفی و غیرصنفی علاوه بر ایجاد روحیه مشارکت در مردم جهت اطلاع رسانی موارد تخلف می تواند زمینه سوء استفاده اخلال گران اقتصادی را سد کند.

وی تکلیف و وظیفه دستگاه های نظارتی و عملکرد آنان جهت برقراری شرایط ثبات و امن در بازار را بسیار خطیر و حساس اعلام کرد و بیان داشت: نظارت و کنترل دقیق زنجیره و شبکه اقتصادی کشور توسط دستگاه های ذیربط در ارتقاء کیفیت بازار و اثربخشی فعالیت های آن نقش به سزایی دارد.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت گیلان به آمادگی ستاد خبری این سازمان برای دریافت گزارشات و شکایات مردم اشاره کرد و افزود: سامانه 124 متعلق به ستاد خبری سازمان صمت استان گیلان به طور مستمر آماده دریافت این گونه اخبار توسط شهروندان است.

درویش کردار با تأکید بر اینکه در 9 ماهه نخست امسال بیش از هزار و 64 مورد گزارش مردمی توسط سامانه 124 دریافت شده است تصریح کرد: این مقدار دریافت گزارشات توسط ستاد خبری سازمان صمت گیلان نشان می دهد مردم به کار ناظران اعتماد دارند و از نحوه رسیدگی به شکایات خود راضی هستند.

وی بر لزوم وجود نهادی خارج از حیطه دولت جهت نظارت بر روند فعلی اقتصادی بازار را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: برای ایجاد جو و فضای با ثبات در بازار لازم است تمامی واحدهای صنفی، انجمن های حمایت از حقوق مصرف کنندگان و حتی مردم در این میان نقش پررنگ تر و فعال تری داشته باشند.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان