گیلانیان : مدیرکل تعزیرات گیلان با اشاره به تشکیل ۴۵۲ مورد پرونده تخلف صنفی از ابتدای اجرای طرح گشت و بازرسی تاکنون، گفت: در این مدت بیش از ۲۰۰ کیلو انواع گوشت امحا شده است.
منصور انصاری با اشاره به اجرای طرح نظارت و گشت های مشترک قبل و در حین تعطیلات نوروزی، اظهار کرد: طرح بازرسی و گشت های نظارتی در دو مرحله از تاریخ ۷ تا ۲۹ اسفند ماه سال گذشته و از ۲۹ اسفند گذشته تا ۱۶ فروردین امسال اجرا می شود.
وی افزود: از ابتدای اجرای طرح گشت، بازرسی و نظارت های مشترک ۲۰۴ اکیپ از ادارات تعزیرات سراسر استان گیلان در این گشت ها و بازرسی ها حضور داشته اند.
مدیرکل تعزیرات گیلان در ادامه با اشاره به انجام هزار و ۷۰ مورد بازرسی و نظارت، گفت: در مرحله اول بیشتر تمرکز نظارت ها بر مسائلی همانند از قالیشویی ها، فروشگاه های لباس، شیرینی فروشی و کارگاه تولید شیرینی، پایانه های مسافربری بوده است.
وی با بیان اینکه در مرحله دوم نظارت ها بیشترین تمرکز بر روی بازرسی از هتل ها، مراکز اقامتی، رستوران های بین راهی، فروشگاه ها فروش و عرضه مواد غذایی یا صنایع دستی و امثال این موارد بوده است، تصریح کرد: در این بازرسی ها برای ۴۵۲ مورد تخلف تشکیل پرونده شد.
انصاری در ادامه با اشاره به اینکه به ۱۵۷ مورد تذکر داده شده است، بیان کرد: در بازرسی از رستوران ها شاهد استفاده از گوشت قرمز و مرغ غیربهداشتی بودیم که در این مدت بیش از ۲۰۰ کیلو انواع گوشت را با دستور قضائی امحا کردیم.