ان شاء الله
***************
بهمن محمدیاری
بهمن محمدیاری در سال درسال 1341 در شهر ماسال و در خانواده ای مذهبی و زحمتکش متولد شد .
دوران تحصیل ابتدائی رادرمدرسه حافظ ، دوره راهنمایی را در مدرسه معین و دوره متوسطه را در دبیرستان ماسالی (شهید مطهری ) و تحصیلات دانشگاهی را در رشته مدیریت در شهر رشت سپری نمود .همزمان با تحصیل همواره با پدر در اداره مغازه و کسب و کارهمکاری داشته و در کنارآن به ورزش نیز می پرداخت .در دوران تحصیل به طور مستمر به فوتبال می پرداخت و علاوه بر مدرسه و تیمهای مختلف ، در سنین نوجوانی در تیم اصلی شهرستان و همچنین تیم نوجوانان و آموزشگاه های شهرستان تالش برای مسابقات استانی حضور داشت که این فعالیت ورزشی تا حضور در تیم جوانان ایرانمهر رشت و تا سال 60 ادامه داشت.
با پیروزی انقلاب اسلامی بعنوان نماینده دانش آموزان در کمیته انقلاب اسلامی و تا پایان تحصییلات دبیرستان در سال 59 در نهاد های انقلابی همچون جهاد سازندگی ، کمیته امداد و بسیج حضور مستمر و فعال داشت.مورخ 16/7/59 پس از پایان تحصیلات دبیرستانی و با وقوع انقلاب فرهنگی و تعطیلی دانشگاه ها به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست و تا سال 1370 فعالیت داشت .
مشاغل آزموده :
1 – نماینده مردم در دوره پنجم به مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امور اقتصادی و دارائی و تعاون.
2 – مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی .
3 – نماینده مردم در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی .
4 – نماینده مردم در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی
از اقدامات اوست :
تشکیل دو شهرستان جدید ماسال و رضوانشهر - انتقال باشگاه چوکا از انزلی به تالش - تصویب و شروع احداث جاده 4 بانده پونل به آستارا - اخذ مجوز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی تالش - تشکیل بخش های اسالم ، پره سر ، شاندر من – تلاش در ایجاد شهرداریهای متعدد در حوزه نمایندگی – تلاش در احداث نیروگاه سیکل ترکیبی پره سر – تلاش در در احداث دانشگاه بزرگ آزاد و بسیاری از کارهای عمرانی دیگر.