گیلانیان : استاندار گیلان با تأکید بر اینکه باید در کمیت و کیفیت تولیدات حوزه فرش استان، تحرک بیشتری صورت گیرد، گفت: با توجه به ظرفیت های موجود در کشور برای تولید فرش، متأسفانه میزان تولیدات رقم شایسته ای را نشان نمی دهد.
مصطفی سالاری صبح امروز در نشست شورای فرش استان با اشاره به جایگاه تولید فرش در رونق اقتصادی و توسعه اشتغال کشور اظهار کرد: در این بخش نیازمند ارائه راهکارهای قابل اجرا و کارآمد هستیم تا در سال «رونق تولید» توفیقات بیشتری در این زمینه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه با توجه به ظرفیت های موجود در کشور برای تولید فرش، متأسفانه میزان تولیدات رقم شایسته ای را نشان نمی دهد، گفت: هدف از توسعه صنعت فرش علاوه بر احیای این هنر اصیل، ایجاد اشتغال و افزایش تولیدات داخلی با توجیه اقتصادی مناسب است.
استاندار گیلان با تأکید بر اینکه باید در کمیت و کیفیت تولیدات حوزه فرش استان، تحرک بیشتری صورت گیرد، افزود: تعریف خوشه و پشتیبان می تواند در بهبود کارکرد هر یک از عناصر در چرخه تولید تا فروش فرش مؤثر باشد و تمرکز بیشتری را در هر بخش به وجود آورد.
سالاری با اشاره به پرداخت تسهیلات بانکی به قالیبافان بیان کرد: اولویت پرداخت این نوع از تسهیلات باکسانی است که نسبت به ایجاد کارگاه و اشتغال زایی برای چند نفر اقدام کرده اند.
وی مهم ترین مسئله ای که در حوزه فرش مطرح است را بحث «فروش» عنوان کرد و گفت: باید برای بازاریابی و فروش برنامه ریزی، آموزش و اقدامی هدفمند را دنبال کنیم و با مشخص کردن مجموعه پشتیبان دغدغه فروش تولیدات در بازار را به حداقل برسانیم.
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به مهم ترین محوریت های فعالیت حوزه فرش افزود: در این چرخه باید محوریت فعالیت ها از تأمین مواد اولیه تا فروش در مرحله آخر بر عهده پشتیبان باشد و اعطای تسهیلات هم به پشتیبان صورت گیرد.