Tuesday، 17 February 2026 | سه شنبه، 28 بهمن 1404

گیلانیان : استاندار گیلان با تأکید بر لزوم حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس، گفت: حفظ، انتقال آثار و ارزش های دفاع مقدس زمینه ساز تقویت وحدت می شود.

مصطفی سالاری بعد از ظهر یکشنبه در آئین کلنگ زنی احداث مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس گیلان در کیلومتر ۵ رشت- تهران دوران دفاع مقدس را درخشان ترین دوران انقلاب اسلامی ایران عنوان کرد و گفت: در این دوران همه با یک هدف برای دفاع از آرمان ها، منافع کشور و صیانت از وطن در کنار یکدیگر بودند.

وی با تأکید بر لزوم حفظ آثار و خاطرات دوران هشت سال دفاع مقدس، افزود: حفظ و انتقال این آثار می تواند زمینه تقویت وحدت در میان افراد و احزاب باشد.

استاندار گیلان با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس موفقیت های کسب شده مربوط به همگان بود، اظهار کرد: متأسفانه امروز شاهد هستیم در زمان موفقیت همه دنبال این بوده که آن را به نام خود تمام کنند و در زمان شکست به دنبال مقصر کردن دیگران هستند.

وی با اشاره به اینکه امروز نیازمند وجود وحدت، ایثار و تعالیم دفاع مقدس برای رسیدگی به مطالبات مردمی هستیم، تصریح کرد: امیدواریم با ساخت موزه دفاع مقدس و مرکز فرهنگی زمینه تقویت وحدت افزایش فراهم شود.

گفتنی است موزه دفاع مقدس گیلان در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار احداث می شود.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان