Saturday، 15 November 2025 | شنبه، 24 آبان 1404

گیلانیان : سفیر اندونزی در ایران گفت: برای مقابله با تحریم ها باید روابط هیئت های تجاری ایران و اندونزی در زمینه های مختلف مانند گردشگری و شیلات تقویت شود.

اکتاوینو علیمودین صبح امروز در دیدار با استاندار گیلان در رشت با بیان اینکه ایران و اندونزی روابط دوستانه ای با هم دارند اظهار داشت: گسترش روابط بین ایران و اندونزی در زمینه های علمی و فرهنگی نیازمند ارتقاء سطح روابط میان 2 کشور است.

سفیر اندونزی در ایران با اشاره به حضور تیم این کشور در مسابقات بین المللی جام پهلوان نامجو خاطرنشان کرد: وزنه برداران اندونزی در امنیت کامل و بدون هیچ مشکلی از نظر سیاسی در این مسابقات به رقابت با سایر وزنه برداران می پردازند.

وی به برگزاری بازی های آسیایی 2018 در اندونزی اشاره کرد و با بیان اینکه توانایی بازیکنان ایرانی در زمینه دفاع شخصی خوب بود بیان کرد: برای استفاده از تکنیک بازیکنان ایرانی و انتقال تجربیات در این عرصه با آنان آمادگی داریم.

علیمودین با ابراز امیدواری از برقراری ارتباط فرهنگی و تجاری نزدیک بین گیلان و یکی از استان های اندونزی تصریح کرد: برای مقابله با تحریم ها باید روابط هیئت های تجاری ایران و اندونزی در زمینه های گردشگری، کشاورزی و شیلات تقویت شود.

سفیر اندونزی در ایران با بیان اینکه رئیس انجمن دوستی بین ایران و این کشور یک گیلانی است تاکید کرد: می توانیم از طریق بندر انزلی کالاهای اندونزی را به کشورهای CIS ارسال کرده و از این طریق برای انتقال گردشگران نیز استفاده کنیم.

استاندار گیلان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه گسترش روابط دوستانه بین ایران و اندونزی مایه خرسندی است و از آن استقبال می کنیم ابراز داشت: اندونزی بزرگترین کشور مسلمان و از بانیان جنبش عدم تعهد و همچنین از دوستان ما در عرصه بین الملل است.

ارسلان زارع با بیان اینکه در دولت فعلی روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی ایران با اندونزی افزایش پیدا کرده است افزود: با توجه به تحریم ها گسترش روابط اقتصادی با کشورهای دوست برای ما بسیار حائز اهمیت است و انعقاد تفاهم نامه همکاری بین بانک مرکزی ایران و اندونزی نیز برای گسترش روابط پولی و بانکی بین دو کشور است.

وی اشتراکات مختلف بین ایران و اندونزی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: ایران و اندونزی هر دو کشور مسلمان هستند و علاوه بر آن در زمینه های مختلف مانند محیط زیست، شیلات، پرورش آبزیان، فناوری اطلاعات، مدیریت پسماند و حوزه گردشگری با یکدیگر ارتباط دارند.

زارع با بیان اینکه اجرای پروژه تکمیل راه آهن سراسری جنوب-شمال موجب انتقال 10 میلیون تن بار و بیش از 3 میلیون گردشگر و همچنین کاهش هزینه حمل و نقل می شود گفت: تکمیل این خط ریلی دریای عمان و خلیج فارس را به دریای خزر متصل می کند که موجب تسهیل ارتباط بین کشورهای اوراسیا شرق آسیا و اروپا می شود و تلاش داریم تا سال 2021 آن را تکمیل کنیم.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان