Saturday، 15 March 2025 | شنبه، 25 اسفند 1403
1 2

گیلانیان : شهردار لولمان در روز سیزده بدر برای جلوگیری از تجمع مردم بر روی پل الزهرا (س) چهارده علی الظاهر طبق دستور اقدام به مسدود کردن پل مذکور نمود.

علیرغم اینکه چندروزی است که سیزده بدر تمام شده ولی شهرداری همچنان کوتاه ترین و ارزان ترین، و از همه مهمتر مسیر شخصی اهالی را حاضر به بازگشایی نیست.

توسل به یک مقام بلند پایه استانداری جهت بازگشایی پل و قول این مقام به بازگشایی در تاریخ 16 فروردین پل همچنان بسته است و به نظر می رسد شهردار محترم اعتنایی به قول این مدیر استانداری ندارد.   

اهالی چهارده معتقدند شهردار لولمان بسبب اختلافی که با یک خانواده چهارده دارد با بسته نگهداشتن پل الزهرا (س) قصد تنبیه بیش از 20 هزار نفر جمعیت چهارده و قراء اطراف را دارد

نظر به اینکه اقدام شهردار لولمان با توجه به شرایط حاکم نمی تواند در جهت (در خانه مانده) اهالی این دهستان به منظور قطع زنجیره کرونا باشد بیشتر جنبه انتقامجویی دارد، زیرا :

اولا: این اقدام جزء اختیارات شهرداری نیست که منطقه ای خارج از حوزه ماموریتش را قرنطینه نماید.

دوما : دهستان چهارده در حوزه ماموریت شهردار لولمان نیست بلکه تابع شهرستان آستانه اشرفیه است.

سوما : اگر شهردار محترم برای ایمن سازی شهروندان خود اقدام به (قطع طریق) نموده چرا فقط چهارده را انتخاب نموده در حالی که راههای دیگر متصل به لولمان از چمله اتوبان رشت به لاهیجان باز است!؟

چهارما : اگرچه (در خانه ماندن) ضروری است ولی ضرب الاجل دولت پایان یافته است .

پنجما : وققتی ساعت 6 عصر روز شنبه 16 فروردین تمام مغازه های شهر لولمان به استثنای برنج فروشان باز و تردد آزادانه جریان دارد بنظر می رسد جناب شهردار مرگ را برای همسایه می خواهد ؟!

اهالی چهارده معتقدند چون قبل از جریان کرونا بین یک شخص شناخته شده چهارده و شهردار محترم جر و بحثی در گرفت و این امر باعث ضرب و شتم فرد منتقد توسط عوامل وابسته به شهردار شد این اختلاف بهانه ای شد در زمان بستن پل توسط شهردار لولمان که بدون توجه به اختلافات حیدری ، نعمتی دو محل ، عمدی یا سهوی از وجه اختلاف فیمابین استفاده نمود که افروختن شعله اختلاف توسط شهرداری باعث بروز درگیری توسط برادران شخص منتقد و عوامل شهرداری و در نهایت ایراد خسارت به اموال عمومی شد که با دخالت نیروی انتظامی اختلاف به وجود آمده به قوه قضائی کشیده شد و در حال سیر مراحل قانونی است.

علیرغم اینکه برادران منتقد با سپردن وثیقه تا روز تشکیل دادگاه آزادند به نظر می رسد شهردار محترم می خواهد بابت خطای ثابت نشده برادران منتقد با در محاصره نگهداشتن 1000 خانوار اهالی چهارده همگان را تنبیه نماید.

جهت مزید اطلاع باید اعلام شود : دهستان چهارده برای اتصال به مرکز استان جهت تامین ارزاق عمومی، رفع مشکل بهداشت و درمان، ادامه تحصیل فرزندان و غیره در گذشته دو راه زمینی داشت که اولی از طریق سد سنگر به طول حدود 70 کیلو متر و دومی حاشیه حشمت نهر به استانه به طول 45 کیلو متر بود که مسیر دوم تصادفات و سقوط در آب منجر به فوتی زیادی داشته است.

اهالی چهارده برای کوتاه کردن مسیر سفر و تقلیل زمان و هزینه سفر و حمل و نقل و دسترسی آسان به مرکز استان راه سومی را با استفاده از کمک های مالی و یدی کشاورزان چهارده پل الزهرا (س) چهارده و راه ارتباطی دو طرف را با مشقات زیادی ساخت و آسفالت نمود.

در واقع راه اتصال لولمان به چهارده و پل مذکور ریالی از بودجه دولتی استفاده نکرد و از زمانی شهردار محترم این شهر از فلان شهر تابع رشت (!) به شهرداری این شهر منصوب شد جاده ساخته شده اهالی چهارده را تصرف و بصورت اتوبان درآورده است .

بدون توجه به شرح ماجرا با قطع کوتاه ترین راه ارتباطی اهالی چهارده هزینه و زمان سفر برای اهالی این دهستان افزایش چشمگیری پیدا کرده و ارزاق عمومی به دلیل بالا رفتن هزینه حمل و نقل رشد افسار گسیخته یافته است .

با توجه به قطع راه امن اهالی و طولانی شدن راه مواسلاتی مردم که چون گذشته خالی از خطر نیست مسئولیت هر اتفاق از قبیل تصادف ، مرگ و میر ناشی از دوری راه و عدم دسترسی سریع به خدمات درمانی و غیره بعهده شهردار محترم لولمان می باشد .

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان