Monday، 16 September 2024 | دوشنبه، 26 شهریور 1403
1 2

گیلانان : عضو مجمع نمایندگان گیلان در خانه ملت با تأکید بر بخش های تولیدی و اقتصادی استان در پسا کرونا، از نامشخص بودن سهم گیلان از ده ها هزار میلیارد ستاد مقابله با کرونا ابراز نگرانی کرد.

اسدالله عباسی با تقدیر از اقدامات مؤثر و مثمر ثمر ستاد مقابله با کرونا در گیلان اظهار کرد: با کمک ستاد مقابله با کرونا گیلان موج سهمگین کرونا در استان کنترل نسبی یافته و با همکاری مردم شاهد کنترل آن هستیم.

وی با اشاره به در پیش بودن چالش های پساکرونایی در گیلان افزود: گیلان استانی کشاورزی است و مردم آن در بازارهای محلی به دادوستد مشغول بود ند که کنترل تردد و شیوع بیماری آن ها را با چالش عمیق روبرو کرده است.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس با اشاره به در پیش بودن فصل زراعی در گیلان و نیازمندی بیش ازپیش گیلانیان به نقدینگی گفت: کشاورزان برای آماده کردن مزارع و تأمین نهاده هایی همچون کود و بذر، نیازمند تأمین مالی و تسهیلات ارزان قیمت هستند.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس دهم با بیان اینکه کشاورز اندوخته فصل کشاورزی را طی دو ماه اخیر به دلیل شیوع ویروس کرونا، مصرف کرده، افزود: کشاورز امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند کمک دولت و ارائه تسهیلات و منابع بلاعوض است تا بتواند سال زراعی خود را پشت سر بگذراند.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در خانه ملت با تأکید بر اعلام پروتکل های بهداشتی از سوی وزارت جهاد برای کشاورزان، تصریح کرد: بسیاری از کشاورزان در مزارع کشت سنتی دارند و در کنار یکدیگر مشغول اند و یا اینکه در تولید چای بسیاری از کارگران غیربومی هستند که باید وزارت جهاد پروتکل های بهداشتی را برای این قشر از جامعه لحاظ کرده و در حفظ سلامت مردم سهیم باشد.

عباسی بر ضرورت مشخص شدن سهم گیلان از منابع اختصاص یافته در دوران کرونا تأکید کرد و افزود: ده ها هزار میلیارد برای بخش بهداشت و درمان، معیشت، بسته های حمایتی و سایر بخش ها اختصاص یافته اما سهم استان از این منابع هنوز مشخص نیست.

و با تأکید بر اینکه نباید در جذب اعتبارات دولتی و ملی سهم گیلان ضایع شود، گفت: گیلانیان در دوران شیوع کرونا همکاری بسیاری زیادی با ستاد مقابله با کرونا داشته اند و لازم است مسئولان با تلاش های بیشتر و گرفتن سهم آن ها، بیش ازپیش از آسیب به مردم جلوگیری کنند.

نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به شعار سال و حائز اهمیت بودن تولید در آن خاطرنشان کرد: کشاورزی، صنعت، شرکت های دانش بنیان و سایر فعالان تولیدی نقش به سزایی در تحقق شعار سال دارند و باید در فاز دوم کرونا که کنترل و مهار آن را پشت سر گذاشته ایم باید توجه ما به بخش تولید و جهش در آن متمرکز شود.

عباسی بر ضرورت برنامه ریزی در مدیریت در جهت تحقق شعار سال تأکید کرد و گفت: برنامه ریزی، هماهنگی و انسجام رکن تحقق جهش تولید هستند و مسئولان باید به فکر مردم، اقتصاد و تولید کشور باشند.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان