Wednesday، 04 December 2024 | چهارشنبه، 14 آذر 1403
1 2

گیلانیان : فرمانده سپاه قدس گیلان گفت: زیرساخت های بهداشت و درمان گیلان متناسب با جمعیت و نیاز استان نبوده و برازنده مردم و بیماران نیست.

سردار محمد عبدالله پور امروز در نشست مشترک شورای فنی و عمرانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با سپاه قدس استان گیلان اظهار داشت: امکانات، تجهیزات و زیرساخت های بهداشت و درمان گیلان در حال حاضر متناسب با جمعیت و نیاز استان نبوده و برازنده مردم و بیماران نیست.

فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه سپاه در همه حال کمک کار دانشگاه علوم پزشکی است و آمادگی کمک و تعامل اثربخش با این مجموعه را دارد عنوان کرد: مشکل سلامت مردم چالشی برای سپاه است بنابراین از راه های مختلف و به ایجاد ارتباطات مستمر سعی می کند نواقص و کمبودها برطرف شود.

سردار عبدالله پور مشکل سلامت مردم را چالشی برای سپاه دانست و با اشاره به اینکه لازم است هرچه سریع تر مشکلات این بخش رفع شود تصریح کرد: در بحران کرونا ضعف زیرساخت های درمانی گیلان بیشتر به چشم آمد به همین علت تصمیم گرفتیم از ظرفیت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) برای رفع این کمبودها گام برداریم.

نماینده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) در گیلان استفاده از توان این مجموعه برای رفع نواقص موجود در حوزه سلامت استان گیلان را مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) یک قرارگاه جهادی عمرانی محسوب می شود و هدف آن استقرار امکانات و رفاهی برای مردم از جمله در حوزه سلامت است.

وی با تأکید بر اینکه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) به هیچ وجه در ابعاد تجاری وارد کار نخواهد شد اظهار داشت: با روحیه و عزمی که در سوی سپاه و قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) وجود دارد، بدون شک چالش های بخش درمان گیلان از جمله بیمارستان های شهر رشت رفع می شود و مردم از وضعیت کنونی رهایی پیدا می کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این جلسه ضمن قدردانی از همراهی و تلاش مستمر سپاه و مجموعه بسیج با کادر سلامت استان به ویژه در بحران کرونا اظهار داشت: فعالیت های جهادی برای کنترل شیوع کرونا در ماه های نخست کمک بزرگی برای بخش بهداشت و درمان گیلان بود و موفقیت های خوبی در این حوزه کسب شد.

ارسلان سالاری حضور سپاه و بسیج را در همه حال کمک کننده تلقی کرد و با بیان اینکه امروزه علاوه در بخش محرومیت زدایی نیازمند کمک سپاه برای رفع محرومیت از چهره بهداشت و درمان گیلان هستیم افزود: زیرساخت های درمانی گیلان به شدت فرسوده و ناکافی است و باید برای به روزرسانی آن اقدامات اساسی انجام شود.

وی ضعف های عمده زیرساختی در حوزه بهداشت و درمان گیلان از جمله مشکلاتی که در مراکز بیمارستانی و درمانی استان وجود دارد را برشمرد و عنوان کرد: در دوران شیوع اپیدمی کرونا شاهد بستری بیماران در کف بیمارستان ها از جمله در رشت بودیم در حالی که چنین شرایطی به هیچ عنوان در شأن مردم فرهیخته گیلان نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزایش تخت های درمانی استاندارد را حق مردم این استان اعلام کرد و با تأکید بر اینکه این استان به هر دلیلی در بخش بهداشت و درمان بسیار عقب است گفت: نه تنها استان های همجوار بلکه استان هایی با جمعیت کمتر از گیلان به لحاظ توسعه زیرساخت های درمانی از گیلان جلوتر هستند.

سالاری با اشاره به اینکه عده ای به شکل عمدی یا غیرعمدی در مظلوم نگه داشتن حوزه سلامت گیلان دخیل بوده اند اما اکنون مدعی هستند خاطرنشان کرد: بنده تلاش خود را برای افزایش امکانات درمانی و عمرانی گیلان به کار گرفته ام و تنها هدفم افزایش کمی و کیفی خدمات بهداشتی و درمانی به مردم است.

وی با بیان اینکه در ماه های اخیر شاهد افزایش بیش از 30 درصدی تخت های ICU در گیلان بودیم گفت: استقرار چهار CT اسکن، ورود پنج CT اسکن جدید در آینده نزدیک به استان و تجهیز بیمارستان های گیلان به بیش از 850 قلم انواع تجهیزات پزشکی از جمله اقدامات مؤثری است که دانشگاه علوم پزشکی موفق به انجام آن شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از افزایش 600 تخت درمانی در بیمارستان های گیلان و سایر اقدامات ریز و درشت در سطح استان سخن گفت و اظهار داشت: در مسیر به روزرسانی تجهیزات، افزایش زیرساخت های درمانی و خدمت به مردم به شدت نیازمند حضور قرارگاه سازندگی خاتم النبیاء(ص) در گیلان هستیم.

در این نشست مشترک مسئولان بر رفع کمبودهای زیرساختی در حوزه بهداشت و درمان به نفع مردم تأکید کردند.

لازم به ذکر است نشست مشترک شورای فنی و عمرانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با شورای فنی و سلامت سپاه قدس استان بیشتر در زمینه احداث بیمارستان های شهر رشت، تکمیل پروژه های ناتمام درمانی در استان و احداث بیمارستان سپاه انجام شد.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان