Monday، 09 December 2024 | دوشنبه، 19 آذر 1403
1 2

گیلانیان : نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از فروش بی رویه زمین های کشاورزی در استان گیلان گفت: احساس من بر این است برای فروش زمین های کشاورزی در استان گیلان و مازندران یک سناریو ملی وجود دارد زیرا ما هرسال در فصل برداشت برنج و چای واردات داریم و این مسئله کشاورزان و چای کاران را به کشت محصول بی رغبت می کند.

رسول فرخی با بیان اینکه چای یکی از محوری ترین محصول در جمهوری اسلامی است، اظهار کرد: چای یکی از محصولات ملی در جمهوری اسلامی بوده و برای رشد،  توسعه و برند سازی چای باید شاخص ها را نظر گرفته و با شناسایی نقاط ضعف و قدرت برنامه ریزی های لازم شکل گیرد.

وی با اشاره به نقش پژوهشگران در شناسایی محصول چای گفت: ما در کشور پژوهشگران بسیار خوبی در حوزه چای داریم که می توانند با یافته های علمی خود به برند سازی و حفظ صنعت چای و چای کار کمک کنند.

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی با اذعان به مؤثر بودن برند سازی چای در افزایش رغبت چای کاران به فعالیت بیان کرد: چای دارای ظرفیت بسیار خوبی در حوزه صادرات و ایجاد اشتغال بوده و برای تحقق بخشیدن به این امر باید این محصول را به تمامی دنیا معرفی و موانع و مشکلات موجود را برطرف نماییم.

فرخی با تأکید بر لزوم توجه به قیمت گذاری مناسب در جهت بازاریابی صحیح افزود: در حوزه چای بازاریابی یک اصل بسیار مهم است ولی برای تحقق این امر باید  قیمت تمام شده محصول استراتژیک چای موردتوجه قرارگرفته و باید دید آیا توان رقابت با محصول خارجی را دارد یا خیر در غیر این صورت در اعلام قیمت باید تجدیدنظر صورت گیرد.

وی نقش شناسایی کشورهای هدف در صادرات را بسیار مهم دانست و گفت: در شرایط تحریم ظالمانه نقش صادرات صحیح و از همه مهم تر پایداری در صادرات بسیار مهم بوده و باید صادرکنندگان محصولات مختلف ازجمله چای بازارهای هدف را شناسایی و بر همین اساس صادرات را انجام دهند.

نماینده مردم شهرستان لاهیجان در مجلس شورای اسلامی همچنین به نقش برند سازی در صادرات موفق اشاره کرد و افزود: هر محصول به لحاظ کیفیت و قیمت دوران رشد داشته و پس ازآن به بلوغ می رسد لذا باید در این مواقع باید صادرات محصول چای و برند سازی انجام شده و در بازار دوام داشته باشیم.

فرخی با انتقاد از فروش بی رویه زمین های کشاورزی در استان گیلان تصریح کرد: احساس من بر این است برای فروش زمین های کشاورزی در استان گیلان و مازندران یک سناریو ملی وجود دارد زیرا ما هرسال در فصل برداشت برنج و چای واردات داریم و این مسئله کشاورزان و چای کاران را به کشت محصول بی رغبت می کند.

وی با بیان اینکه ارزش افزوده به چای کاران تعلق نمی گیرد، اظهار کرد: چای کاران در گیلان به ناچار و به روش سنتی محصول خود را کشت می کنند درحالی که قیمت چای در بازار کیلوی ۸۰ هزار تومان بوده ولی چای کار آن را ۱۹ هزار تومان به فروش می رساند لذا این امر نشان می دهد ارزش افزوده به چای کار تعلق نمی گیرد .

عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی از ارائه پیشنهاد طرحی در خصوص رونق تولید چای در کشور خبر داد و بیان کرد: اگر چای را به عنوان یک محصول مهم و استراتژیک بشناسیم باید وارد بورس شود زیرا در این صورت هم ارزش افزوده به چای کار تعلق می گیرد و هم می تواند از سود بازرگانی بهره مند شود.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان