حسن محمدیاری در تشریح آخرین وضعیت لایحه بودجه سال آینده در مجلس اظهار داشت: بررسی لایحه بودجه سال 1401 مورخ 20 بهمن ماه در کمیسیون تلفیق بودجه مجلس به پایان رسید و ابتدای اسفند به صحن مجلس ارجاع داده می شود.
عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1401 مجلس شورای اسلامی درباره راهکار جایگزین دولت برای حذف ارز ترجیحی تصریح کرد: کمیسیون تلفیق بودجه مجلس با پیشنهاد دولت برای حذف ارز 4 هزار و 200 تومانی موافقت نکرد و تأمین ارز برای کالاهای اساسی و دارو ابقا شد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: حدود 9 میلیارد دلار ارز 4 هزار و 200 تومانی برای تأمین کالاهای اساسی و تأمین دارو ابقا شد و در لایحه بودجه سال آینده مقرر شد تا دولت ارز 4 هزار و 200 تومانی موارد مذکور را تأمین کند.
محمدیاری با بیان اینکه راهکار دولت برای جایگزینی ارز ترجیحی اعطای یارانه به افراد بود عنوان کرد: دولت برای هر فرد 150 هزار تومان یارانه در ماه در نظر گرفته بود اما حذف یک باره ارز ترجیحی تبعات اجتماعی، اقتصادی و امنیتی داشت و قیمت ها افزایش ناگهانی و چندبرابری پیدا می کرد.
عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1401 مجلس با اشاره به راهکار مجلس برای حذف ارز ترجیحی اذعان داشت: قطعاً نمی توانیم حذف ناگهانی ارز ترجیحی را در جامعه جا بیندازیم و راهکار مجلس این است که دولت ارز ترجیحی کالاهایی را که اولویت دار نیست به تدریج حذف کند.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین دولت پس از اجرای وعده هایی که در مورد جایگزینی یارانه ها داده است می تواند این راهکارها را به تدریج عملیاتی کند اما کماکان ارز ترجیحی برای تأمین کالای اساسی و دارو پیش بینی شده است و در لایحه خواهد آمد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در ارزیابی میزان توجه لایحه بودجه سال 1401 به موضوعاتی نظیر ساماندهی کودکان کار و آسیب های اجتماعی بیان کرد: در این زمینه ها در کمیسیون اجتماعی مجلس مصوباتی داشتیم که آن را به کمیسیون تلفیق بودجه ارجاع و از آن دفاع کردیم.
نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از جمله این مصوبات می توان به حمایت از شهروندان تحت حمایت کمیته امداد و بهزیستی و ساماندهی کودکان کار اشاره داشت که اعتباراتی را برای ساماندهی این افراد پیش بینی کردیم.
عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1401 مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین پرداخت تسهیلات کم بهره به افراد کم بضاعت و یا حمایت از افرادی که دارای طرح هایی هستند اما سرمایه اولیه ای برای عملیاتی کردن آن ندارند جزو مواردی بود که در کمیسیون تلفیق مطرح شد و از آن دفاع کردیم.