گیلانیان | مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان با بیان اینکه ۸۲ درصد واحدهای تولیدی این شهرک فعال است،اظهار کرد: ۷۲۴ طرح نیمه ساز و درحال ساخت در این شهرک وجود دارد که از این تعداد ۵۲۳ واحد در حال احداث است و این شرکت در پی آن است که اراضی با طرحهای راکد را باز پس گیرد.
مهدی محبوبی روز دوشنبه در نشست خبری تصریح کرد: بزودی در کمیتهای سه جانبه متشکل از دادگستری، استانداری و شرکت شهرکهای صنعتی با تقویت شیوه نامه صنعتی، اراضی که پیشرفت فیزیکی آنها طبق زمانبندی انجام نشده خلع خواهند شد؛هم اکنون ۵۰ هکتار از این اراضی در مراحل دادگاهی است که پس از طی مراحل لازم به چرخه باز میگردد.
وی با بیان اینکه طی سالهای ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۲ این شرکت در ایجاد زیرساختها هزار و هشت درصد رشد داشت و ایجاد بسترهای مناسب برای سرمایه گذاریها در استان ادامه دارد، افزود: در شهرکهای صنعتی استان گیلان یکهزار و ۳۰ واحد تولیدی دارای پروانه بهره برداری مستقر هستند که از این تعداد ۸۳۸ واحد معادل ۸۲ درصد فعال هستند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان، مهمترین اصل در جذب سرمایهگذار را وجود زیرساختهای مناسب در شهرکهای صنعتی دانست و بیان کرد: سرمایهگذار بدنبال سود و منفعت است با توجه به این رویکرد در نواحی صنعتی شهرستانها ورود کرده و برنامه ای تدوین کردیم که با استفاده از روشهای مختلف بتوانیم منابع مالی پروژههای زیرساختی را در شهرکها و نواحی صنعتی تامین کنیم.
محبوبی گفت: در گذشته به دلیل نبود منابع بسیاری از پروژههای راه، برق و تصفیه خانه کم و بیش رها شده بود که توانستیم پروژههای با پیشرفت فیزیکی ۱۰ تا ۵۰ درصد را تکمیل کنیم؛ با به روزرسانی قراردادها و تکمیل پروژه های نیمه تمام برق امروز به تمام تعهدات در حوزه برق عمل کردیم اما ناترازی برق مشکلی مجزا از این مقوله است.
وی با بیان اینکه سال گذشته در صنایع بزرگ فرصت مناسبی برای جذب جوانان تحصیلکرده در استان فراهم شد، تصریح کرد: در ایجاد تصفیه خانهها نیز طی سالهای گذشته هفت مدول تصفیه خانه در شهرکها و نواحی صنعتی استان به بهره برداری رسید.
وی اظهار کرد: این مدولها در شهرکهای صنعتی رشت، لاهیجان، لنگرود، لوشان و فومن تکمیل و به بهرهبرداری رسیده است و مدول تصفیه خانه شهرک صنعتی سپیدرود با هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اکنون آماده افتتاح و قابل بهره برداری است و بزودی کلنگ احداث مدول دوم این تصفیه خانه نیز بر زمین زده خواهد شد.
محبوبی تصریح کرد: برای فراهم کردن امکان استقرار شرکتهای دانش بنیان در شهرکهای صنعتی استان و حمایت از افراد نخبه و نوآور و دانش بنیان ۳۸۰ عرصه کارگاهی ۱۸۸ و ۲۰۰ متر مربعی آماده شد که ۶ واحد کارگاهی ۲۳۰ متری احداث و ۱۲ واحد نیز در مرحله احداث قرار دارد که بصورت اجارهای در اختیار این شرکتها قرار خواهد گرفت و پس از توسعه عرصههای بیشتری در اختیار این شرکتها قرار خواهد گرفت.
وی گفت: ۱۱۷ واحد تولیدی استان نیز تحت تملک و جانشینی بانکها بود که از این تعداد ۵۴ واحد به چرخه تولید بازگشت و مابقی با توجه به شرایط در مورد آن تصمیم گیری خواهد شد.