گیلانیان | رئیس سازمان امور اراضی با تاکید بر توجه جدی بر حفاظت از زمینهای کشاورزی گفت: همافزایی دستگاههای مرتبط برای حفاظت از زمینهای کشاورزی ضرورت دارد و صیانت از این زمینهای ارزشمند اولویت این سازمان است.
رضا افلاطونی روز چهارشنبه در گردهمایی فرماندهان یگان حفاظت امور اراضی در زیباکنار رشت اظهار کرد: با همافزایی و تعامل همگان میتوان برای حراست از زمینهای کشاورزی گامهای موثری برداشت.
وی مدیریت زمین در سه حوزه رفع تداخل، تثبیت مالکیت و صدور سند در حوزه کشاورزی را از برنامههای مهم سازمان امور اراضی کشور خواند و افزود: موضوع حفظ زمینهای کشاورزی و حفاظت و صیانت از آنها اهمیت بسزایی دارد و از برنامههای اولویت دار این سازمان است.
رئیس سازمان امور اراضی کشور بیان کرد: در چند سال اخیر برای رفع تداخل و سنددارکردن زمینهای کشاورزی کارهای قابل توجهی انجام شد که رضایتمندی مردم را به دنبال داشت.
وی با بیان اینکه گردهمایی فرماندهان یگان حفاظت امور اراضی نیز با هدف تعامل و همافزایی بیشتر برای حفاظت و صیانت از زمین های کشاورزی برگزار شدهاست اظهار امیدواری کرد تا با همافزایی بین فراجا و مدیریت امور ارضی در کشور شاهد حفاظت و صیانت بیش از پیش زمینهای کشاورزی باشیم.
لزوم حفاظت از زمینهای کشاورزی برای امنیت غذایی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان نیز در این گردهمایی گفت: حفاظت از زمینهای کشاورزی برای ایجاد امنیت غذایی امری ضروری است از اینرو همکاری همگان برای صیانت از زمین و خاک اهمیت بسزایی دارد.
صالح محمدی با بیان اهمیت امنیت غذایی اظهار کرد: امنیت غذایی مهم است و ناامنی آن، کشور را ناایمن میکند؛ بنابراین موضوع حفاظت از زمینهای کشاورزی اهمیت بسزایی دارد که باید مورد توجه همگان باشد.
وی با اشاره به سختی کار حفاظت از زمینهای کشاورزی در استانهای شمالی اضافه کرد: مهاجرت داخلی در کشور به سمت استانهای شمالی موجب شده که کار در این استانها سخت تر شود بنابراین همکاری دستگاه قضایی اهمیت بسزایی دارد که در گیلان شاهد این همراهی هستیم.
محمدی با تاکید بر لزوم همکاری همگان برای حفاظت از زمینهای کشاورزی بیان کرد: همه باید نسبت به صیانت از زمینهای کشاورزی خود را مسئول بدانند تا بتوان با همکاری همدیگر این ودیعه الهی را تحویل آیندگان بدهیم.
در این گردهمایی تخصصی موضوعات مرتبط برای حفاظت از زمینهای کشاورزی ارائه شد.
بر اساس آخرین آمارها، گیلان دارای ۳۱۴ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است و ۳۱۷ هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند؛ برنج، چای، زیتون، پیله ابریشم، بادام زمینی، زیتون، فندق و مرکبات عمدهترین محصولات کشاورزی استان به شمار میرود.