
خبر اختصاصی گیلانیان : تب خونریزی دهنده کریمه و کنگو CCHF امروز یک قربانی گیلانی گرفت
یک منبع آگاه در گفتگویی اختصاصی به خبرنگار گیلانیان گفت : این بیماری ویروسی که مدتی پیش با قربانی کردن چند شهروند مشهدی نامش بر سر زبانها افتاده بود پایش به گیلان هم رسید و در گیلان سه شهروند مضنون ابتلاء به این بیماری یکی در رودبار و دو نفر در املش در مراکز درمانی بستری شدند و متاسفانه امروز یکی از آن سه بیمار که زنی 49 ساله اهل موسی کلایه املش بود در بیمارستانی در تهران جان باخته است و مضنون دوم نیز که پیرمردی هفتاد و چند ساله است در شرایط مناسبی به سر نمی برد.
گفتنی است که بیماری ویروسی تب کریمه و کنکو از 4 طریق قابل انتقال به انسان است
1. کنه آلوده
2. دام آلوده
3. فراورده های خام دامی آلوده ( شیر و گوشت )
4. تماس با انسان آلوده
البته خوانندگان گیلانیان در خصوص مصرف شیر و گوشت هیچگونه نگرانی ای نداشته باشند زیرا که شیر های پاستوریزه و هموژنیزه از سلامت کامل برخوردارند و گوشت نیز چون در کشتارگاههای صنعتی پس از کشتار به مدت 24 ساعت در سردخانه قبل از عرضه به بازار مصرف نگهداری می شوند ویروس در آن کشته شده و سالم به دست مردم خواهد رسید .
توجه داشته باشید که ، تهیه محصولات دامی از مراکز بهداشتی دارای مجوز، ذبح دام در کشتارگاه ، پوشیدن لباسهای با آستینهای بلند در افراد مرتبط با دام، جلوگیری از فشار دادن کنه های هیالوما با دست، استفاده توزیع کنندگان محصولات دامی از ماسک، روپوش و ماسک از جمله راهکارهای پیشگیری از این بیماری به شمار می رود.
این بیماری در حیوانات هیچ گونه علائم بالینی ندارد و بیشتر از طریق دامهای غیر مجازی که از مرزهای مجاور وارد کشور می شوند منتقل می شود.متعاقبا خبرهای تکمیلی منتشر خواهد شد