اختصاصی گیلانیان – از آنجائی که دانستن حق مردم است از این رو تصمیم داریم هر از گاهی طی نشستی با رسانه ها به مردم خوب ما گزارش کار ارائه نماییم .
غلامعلی جعفر زاده ایمن آبادی ، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت : با توجه به اینکه در گذشته بزرگترین چالش استان عدم اتحاد و اتفاق بین نمایندگان استان بوده مجمع نمایندگان گیلان تشکیل شد؛ نمی گویم این اتفاق و اتحاد صد در صد بوجود آمده ولی قرار است ساز و کاری تدارک دیده شود تا این اتحاد به صورت کشوری ، استانی و منطقه ای باشد . من و آقای دکتر قربانی ، نماینده آستانه اشرفیه موظف به تهیه یک دستور العمل برای رسیدن به این هدف شدیم.
وی همچنین گفت : فراکسیون شمال کشور نیز که شامل استان های سمنان، البرز، گیلان، مازندران و گلستان است، آغاز بکار کرد و استان های شمالی در حوزه مسائل زیست محیطی ، دریا، گردشگری و کشاورزی با هم اشتراک دارند.
وی با اشاره به تخصص ، اطلاع و علاقمندی خود به کمیسیون های برنامه و بودجه ، عمران و امور اجتماعی و ذکر دلایل گرایش به این کمیسیون ها ، گفت : موضوع عضویت در کمیسیون ها از روز سه شنبه مشخص خواهد شد .
مهندس جعفر زاده در پاسخ به اثرات فعالیت های انتخاباتی و انتقادها و شکوه و شکایت ها گفت : همانطوری که در روز میثاق با شهدا اعلام کردیم ما به دنبال کسی نیستیم و با کسی هم دشمنی نداریم ولی انتقاد داریم ؛ به ویژه اینکه در مورد جا به جائی های فله ای حرف داریم .
وی افزود : پس از انتخابات به دلیل شکایتی از من شده بود و شاکی هم سر این قضیه خیلی تبلیغات کرده بود من برای تمکین به قانون به پاسگاه و دادگاه رفتم ولی بعد از این قضیه به دفترش رفتم و اعلام آمادگی کردم برای رفع مشکل استان آماده هرگونه همکاری هستم که با بهت نامبرده مواجه شد .
وی گفت : ما در گیلان کارهای عقب مانده زیاد داریم و اجرای کارهای عقب افتاده هم نیازمند تیم قوی مدیریتی است و مدیر و نماینده بدون همکاری متقابل نمی توانند کاری انجام بدهند .
وی در خصوص انتقاداتش گفت : چرا مدیری را برداشتند و مدیر دیگری را جایش گذاشتند ؟ این مدیر حتی اگر از حیث مدیریت مساوی اولی باشد باز لازم و ضروری نیست که جا به جا شود . یک مدیر و معاون دیگر را برداشتند و یک فرد قراردادی را جایش گذاشتند و معاونش هم تازه کار است در حالی که این مدیریت فنی است و کمیسون هائی را زیر پوشش دارد . این نوع کارها به زیان مردم است .
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در خصوص اعتبارات استانی گفت : مسئولان در سال گذشته بودجه هائی را برگشت دادند که رقم کمی هم نیست و در صورت نهائی شدن اعلام خواهیم کرد . این مهم باید به مردم گزارش شود تا همه ملت بدانند مشکل و عقب ماندگی گیلان فقط پول نیست بلکه بخش مدیریتی دچار اشکال است و مدیران باید پاسخگوی مردم باشند .
وی همچنین با تاکید براینکه امسال هر مدیر اجرایی پول برگشتی به خزانه دولت در کارنامه خود ثبت نماید بدون شک اسامی این افراد در اختیار رسانه های ارتباط جمعی قرار می گیرد.
وی افزود: یکی از معیارهای مدیران در سال 91 جذب اعتبارات صحیح و هزینه در راه درست آن است ؛ یعنی اعتبار باید بجا و به نفع مردم هزینه شود نه حیف و میل!
جعفر زاده با بیان اینکه 72 ساعت هفته آخر هر سال اعتبارات به استان ها سرازیر می شود، اظهارداشت: مدیران 72 ساعت آخر باید در خزانه باشند چرا که هفته آخر سال برای جذب اعتبارات بسار مهم است.
وی افزود : مدیران مشکلات و معضلات استان را مشخص و بر اساس اولویت طبقه بندی جهت بررسی و پیگیری در سطح ملی به مجمع نمایندگان ارائه دهند .
نماینده مردم رشت در مورد شایع نسبت سید محمد علی ثابت قدم ، کاندیدای شهرداری رشت گفت : به هیچ وجه ایشان و خانواده ایشان با من نسبتی ندارد ولی ایشان بهترین گزینه برای تصدی شهرداری رشت هستند چرا که دارای دکترای شهرسازی است ، 20 سال سابقه اجرایی در سطح ملی و استانی دارد و بومی است ، گزینه انچنینی برای استان باید شناسائی و به استان دعوت شوند .
وی گفت : متأسفانه برخی از عوامل استانی مانع صدور حکم ثابت قدم برای تصدی شهرداری رشت هستند ولی مجموعه نمایندگان استان دنبال کار وی هستند .
مهندس جعفرزاده با اشاره به نحوه رأی دادن به رئیس مجلس و حضور در گروه های مختلف گفت: منطقی این است که برای رسیدن به یک انتخاب درست باید صحبت همه گروه ها، جناح ها و ... را بدون واسطه شنید و بدون تأثر از جریان خاص در انتخاب اقدام کرد .
وی افزود: من در مجمع اصولگرایان و رهروان ولایت نشستم ؛ حرف های حداد عادل و لاریجانی را شنیدم و انتظارات و خواسته های خود را منتقل نمودم و در جریان برنامه های این دو بزرگوار برای تصدی ریاست مجلس قرار گرفتم و برای رای دادن به رئیس مجلس از دیگران خط نگرفتم و تابع اکثریت نمایندگان نیز نبودم . یک ایرادی که از نمایندگان شهرستانی گرفته می شود این است که می گویند: " نمایندگان شهرستانی تابع گروهی از نمایندگان مجلس با اکثریت تهرانی هستند . رای من به رئیس مجلس هوشیارانه، آگاهانه، هوشمندانه بود و در این راه از گروه، جناح و دسته خاصی تبعیت نکردم.
جعفرزاده با بیان اینکه بر اساس آئین نامه داخلی مجلس بر اساس قرعه کشی هر دو ماه نوبت یک نماینده مجلس است که پنج تا هفت دقیقه نطق داشته باشد، گفت: سه شنبه آینده نوبت نطق نماینده صومعه سرا در مجلس است و ما بنا داریم از لحظه لحظه این نطق ها به نفع استان استفاده کنیم .